Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gambo di sedano a tocchetti
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipolla a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di seppie, lavate in acqua e sale, a striscioline
- 60 g di vino bianco secco
- 200 g di pomodori a tocchetti
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 400 g di bietole, le foglie senza la parte bianca, a striscioline
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1209 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 30.2 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformato di cardi
1h
Moscardini al limone
30 min
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min
Baccalà alla livornese
35min
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Castagnaccio
1h
Coniglio alla ligure
3h 20min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Anelli di totano in umido
30 min
Stoccafisso con i porri
50min