Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di burro + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso piccolo
- 250 g di cavolo nero, lessato e a listarelle (2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Polenta
- 400 g di farina di mais bramata
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
-
1
cucchiaio di olio extravergine di oliva
of 25 g di burro
Terminare la preparazione
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 300 g di Taleggio a tocchetti (2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1669 kJ / 399 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Zuppa di cavolo cappuccio
50min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1h
Ribollita
2h 30min
Stufato di zucca, ceci e cavolo nero
45min
Cacciucco di ceci
50min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1 Std. 40 Min
Riso e verze
1 Std. 10 Min
Minestra di verze e patate
1h
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h