Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 30 g di sedano a pezzi
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 750 g di acqua
- 200 g di castagne fresche, sbucciate e spellate
- 80 g di orzo perlato
- 1 cucchiaino colmo di sale
-
100
g di pomodori a tocchetti
of 100 g di passata di pomodoro a tocchetti - 80 g di lenticchie in scatola, scolate e sciacquate
- 80 g di piselli in scatola, scolati e sciacquati
- 80 g di fagioli borlotti in scatola, scolati e sciacquati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1335 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 14.1 g
- Vezels
- 9.9 g
Alternatieve recepten
Zuppetta di ceci
45 Min
Zuppa di farro e fagioli
1j
Cacciucco di ceci
50 menit
Zuppa d'orzo e fagioli
50 menit
Zuppa di lenticchie e zucca
45 Min
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1 godz. 5 min
Zuppa montanara
1j
Zuppa di ceci e cicoria
1j
Zuppa di farro alla contadina
50 menit
Ribollita
2j 30 menit
Zuppa di ceci e castagne
1j 20 menit
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40 min