Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di chicchi di quinoa rossa
- 1000 g di acqua
- 50 g di cipolla, a metà
- 3 spicchi di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 40 g di riso basmati
- 1 cucchiaino di cumino in polvere + q.b.
- 300 g di foglie di bietola, senza la parte bianca, a pezzi
-
500
g di brodo di pollo
of 500 g di brodo vegetale - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ limone, il succo spremuto fresco
- 100 g di fagioli neri in scatola, sgocciolati
- 100 g di yogurt naturale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 115.8 kJ / 27.7 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di broccoli con mandorle (senza lattosio)
35 Min
Purea di ceci con spinacini piccanti
40 min
Vellutata di cavolfiore
50 menit
Vellutata di verza al vino bianco
50 menit
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 Min
Polpette di faraona su crema di peperoni dolci
45 Min
Vellutata di broccoli raw
25 min
Crema di barbabietola
10 min
Vellutata d'inverno
50 menit
Vellutata al cavolo viola e kefir
50 menit
Vellutata speziata di carote e zenzero
25 min
Crema di cavolfiore e ceci (vegan)
50 menit