Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 spicchi di aglio
- 1 - 2 filetti di acciuga sott'olio (optioneel)
- 250 g di cimette di broccoli, a pezzi
- 375 g di acqua
- 4 di filetti di trota con la pelle (150 g ciascuno)
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di panna acida
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1414 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 834 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiedini di pesce con verdure al vapore e salsa ai cetrioli
50min
Pesce persico ai carciofi
30min
Insalata di grano saraceno calamari e gamberi
1h 10 min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min
Zuppetta di gamberi
1u.
Spiedini di seppioline e cetrioli
35 min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Verdure miste al cartoccio
35 min