Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 foglie di basilico fresco, lavate
- 60 g di cipolla rossa in quarti
- 6 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di olive denocciolate a rondelle (circa 3 mm)
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 500 g di acqua
- 100 g di Feta, sbriciolata o a cubetti
- 8 foglie di menta fresca, lavate
- 2 pizzichi di origano secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 524.3 kJ / 125.3 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 8.7 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 329.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fluffy omelette con spinaci e prosciutto
30min
Involtini di melanzane al prosciutto
1h
Insalata tiepida di verdure con condimento alla senape
40min
Insalata di patate alla greca
1h
Insalata di fave e pecorino
25 min
Insalata nizzarda
30min
Insalata di pasta estiva con frutta e verdura
30min
Insalata di pomodorini e pesche con crema di burrata e acciughe
10 min
Insalata di legumi, tonno e avocado
20 min
Parmigiana di finocchi (vegan)
1h 25min
Frittata broccoli e prosciutto
35 Min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h