Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 150 g di fagiolini surgelati
- 100 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto bianco
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di sale
- 80 g di polpa di avocado a cubetti
- 250 g di fagioli bianchi in scatola, scolati e sciacquati
- 200 g di tonno in scatola, ben sgocciolato
- 100 g di pomodori ciliegino metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1431.9 kJ / 342.3 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 513.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cous cous con verdure invernali
40 Min
Insalata di patate, ceci e spinaci
1hod.
Insalata di cous cous carote, ceci e curry
20 min
Insalata di cetrioli con cereali e pollo
30 min
Cous cous con fagiolini, mais e erba cipollina
1hod.
Farro alla nizzarda
40 Min
Insalata di legumi (vegan)
50 Min
Mix di cereali con ceci e verdure alla curcuma (vegan)
30 min
Cous cous integrale con ceci e tonno
20 min
Insalata di farro perlato alla greca
30 min
Insalata di farro, fagioli, sedano e carote
35 min
Cous cous con sgombro e olive
30 min