Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 200 g di agretti, puliti e a pezzi (vedere consigli)
- 1 spicchio di aglio a metà, privato dell'anima
- ½ peperoncino
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 150 g di ricotta fresca, ben asciutta
- 320 g di pasta corta a piacere
- Parmigiano Reggiano a scaglie (opzionale)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1822.3 kJ / 435.5 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 65.7 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 229 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 min
Spaghetti con agretti, pomodorini e capperi
50 min
Frittata di agretti
1h
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35 min
Pasta broccoli e acciughe
40 min
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20min
Sformato di zucchine al basilico
50 min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20min
Pasta fredda alla norma
30 min
Spaghetti broccoli e noci
40 min
Torta salata radicchio e robiola
2h 30 min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35 min