Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 1 ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di pesce spada a tocchetti (2-3 cm)
- 1200 g di acqua
- 150 g di chicchi di quinoa
- 200 g di pomodori datterino a metà
- 150 g di polpa di avocado a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di pinoli
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2264.3 kJ / 541.3 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 28.1 g
- Vetten
- 33.9 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 710.2 mg
Alternatieve recepten
Insalata di pollo, quinoa e verdure al vapore
45min
Cous cous con sgombro e olive
30min
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45min
Cartocci di salmone e broccoli con patate dolci
1 Std.
Involtini di pollo, orzo e spinaci
40min
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1 Std.
Insalata fredda con soba noodles e salmone (TM6)
Geen beoordelingen
Sgombro con contorno di verdure
30min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Pasticcio di pesce e patate
1 Std. 10 Min
Insalata di farro con salmone e verdure
45min
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40min