Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 1 ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di pesce spada a tocchetti (2-3 cm)
- 1200 g di acqua
- 150 g di chicchi di quinoa
- 200 g di pomodori datterino a metà
- 150 g di polpa di avocado a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di pinoli
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2264.3 kJ / 541.3 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 28.1 g
- Vetten
- 33.9 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 710.2 mg
Alternatieve recepten
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
30 min
Salmone e verdure al cartoccio con riso giallo
40 min
Salmone marinato
2h 30 min
Torta salata funghi e patate
1h 30 min
Polpette di fave e pecorino
40 min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30 min
Insalata di pollo con crema di avocado
40 min
Insalata di riso calda con calamari e zucca
1h
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 min
Sgombro con contorno di verdure
30 min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1h
Crema di verdure invernale
50 min