Compatibele versies
Medaglioni di nasello in crosta di patatine su crema di porri
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di patatine in sacchetto
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di porri a fette (1 cm)
- 8 medaglioni di nasello, senza pelle e senza osso (600-700 g)
- 50 g di miele
- 150 g di patata, sbucciata e a pezzi
- 10 g di sale
-
500
g di brodo vegetale
of 500 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 921 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 16.2 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 898 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo
1u. 30min
Punch di Natale analcolico
15min
Uova alla triestina
30min
Frittatine monoporzioni
35 min
Chicken tenders
4h 30 min
Treccia al salmone
2 Std. 20 Min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2u.
Crocchette di pollo e patate
50min
Mini plumcake Brie e lamponi
1u.
Bucatini con ragù di cotechino e noci
30min
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1u.
Spaghetti alla busara
30min