Medaglioni di nasello in crosta di patatine su crema di porri

3.9 8 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
8 porzioni

Ingrediënten

  • 100 g di patatine in sacchetto
  • 1 cucchiaino di paprika dolce
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di porri a fette (1 cm)
  • 8 medaglioni di nasello senza pelle e senza osso (600-700 g)
  • 50 g di miele
  • 150 g di patata sbucciata e a pezzi
  • 10 g di sale
  • 500 g di brodo vegetale
    500 g di acqua, + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 898 mg
Eiwitten 16.6 g
Calorieën 921 kJ / 220 kcal
Vetten 9.9 g
Vezels 2.6 g
Verzadigd vet 1.9 g
Koolhydraten 16.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...