Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di mandorle pelate
Tagliatelle al farro
- 300 g di farina di farro + q.b.
- 140 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
Crema al cavolo verza
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di verza a listarelle
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1930 kJ / 461.3 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 55.3 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 1000.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2 Std. 20 Min
Spaghetti broccoli e noci
40 Min
Sformato vegetale
1 Std.
Polpettone di ceci e spinaci
1 Std. 30 Min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 Min
Zuppa di cavoletti di Bruxelles, Frittata di carciofi e Mini castagnaccio con salsa al cioccolato (Bimby Friend)
1 Std. 15 Min
Licurdia calabrese
1 Std.
Pasta integrale con pesto di cavolo riccio e noci
20 Min
Contorno di cavolfiore al forno
30 Min
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30 Min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1 Std.
Risotto ricotta e spinaci
30 Min