Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto di noci
- 100 g di rucola fresca, lavata
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 70 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di gherigli di noci
- 30 g di foglie di basilico fresche, lavate
Cavolfiore
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 cucchiaio di origano secco
- 1 cavolfiore intero, pulito dalle foglie
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1159.8 kJ / 277.2 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 26.1 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 342.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata di albumi con zucchine
30min
Burger di barbabietola
1 Std.
Insalata di mazzancolle con frutta e verdura a crudo
45 Min
Porri con salsa di soia alla senape
45 Min
Insalata di cavolo rosso e mele
1 Std. 15 Min
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40 Min
Rotolo ai piselli
50min
Sauté veloce di verdure al burro di arachidi
Geen beoordelingen
Composta di pesche allo zenzero e cannella
1h 30min
Contorno di cavolfiore al forno
30min
Curry di ceci (vegan)
1 Std.
Tofu di lenticchie rosse
8 Std. 30 Min