Merluzzo sottovuoto glassato al curry

Merluzzo sottovuoto glassato al curry

4.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

Merluzzo
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 400 g di filetti di merluzzo (4x100 g ciascuno, spessore 2 cm)
  • 4 pizzichi di sale
  • 4 pizzichi di zenzero in polvere
  • 4 pizzichi di pepe nero macinato
  • 2 cucchiaini di olio di sesamo
Glassa al curry
  • 30 g di scalogno a metà (30 g circa)
  • 15 g di zenzero, radice fresca pelata e tagliata a fettine sottili (2 mm circa)
  • 25 g di olio di sesamo
  • 180 g di latte di cocco, in barattolo
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 1 cucchiaino di zucchero di canna
  • 1 cucchiaio di curry in polvere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1264.4 mg
Eiwitten 18.4 g
Calorieën 1034.5 kJ / 247.3 kcal
Vetten 17.4 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 9.6 g
Koolhydraten 4.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...