Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di Cheddar a pezzi
- 1600 g di acqua
- 300 g di patate a pasta gialla (media dimensione, vedere consigli)
- 350 g di barbabietole (media dimensione, vedere consigli)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 tuorlo d'uovo
- 2 pizzichi di sale
- 3 pizzichi di pepe macinato
- 90 - 130 grammo pangrattato, più un extra per il rivestimento
- 3 cucchiai di olio per frittura
Salsa allo yogurt
- 150 g di yogurt
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di scorza di lime
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, per guarnire
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 616.5 kJ / 147.4 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 186.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger di ceci e verdure
40min
Burger di fagioli e pomodori secchi
35min
Falafel di fagioli con crema di melanzane piccante
1h
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h
Muffin ai broccoli (10-12 mesi)
30min
Burger di barbabietola
1h
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45min
Falafel alle carote con salsa tahini
1h
Sformato vegetale
1h
Frittelle di patate dolci con yogurt greco e salmone affumicato
1h
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1h 30min