Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cavolo riccio, a pezzi
- 120 g di gherigli di noci + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta integrale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3326.3 kJ / 795 kcal
- Eiwitten
- 21.7 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 52.5 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 228.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40min
Pasta al pesto di cavolo nero
40min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40min
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45min
Vellutata di gambi di verdure
45min
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1 Std. 30 Min
Cioccolata calda e cannella (vegan)
20min
Salmone con cavolo cappuccio saporito e contorno di patate
45min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Pasta broccoli e acciughe
40min
Risotto alla crema di spinaci
40min