Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 300 g di agretti puliti, a pezzi
- 70 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 scalogno a metà
- 40 g di pangrattato
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 6 uova
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 551.7 kJ / 131.8 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 414.6 mg
Alternatieve recepten
Contorno di cavolo nero
20 min
Torta salata asparagi e ricotta
1 godz.
Flan al cavolo viola
55 min
Contorno di agretti
40 min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 min
Insalata con valeriana, asparagi, uova barzotte e mazzancolle
40 min
Pasta broccoli e acciughe
40 min
Menù: Spaghetti cavolo viola e nocciole; salmone e gamberi in vasocottura con patate; sbrisolona
1 godz.
Contorno di radicchio, uvetta e pinoli
15min
Salmone con cavolo cappuccio saporito e contorno di patate
45 min