Polpettone di ceci e spinaci

Polpettone di ceci e spinaci

2.6 36 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 600 g di acqua
  • 300 g di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di spinaci freschi lavati
  • 20 g di erbe aromatiche fresche miste (es. rosmarino, salvia, timo, origano)
  • 15 g di semi di lino
  • 35 g di senape (optioneel)
  • 30 g di pangrattato + q.b.
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 2 - 3 pizzichi di sale
  • 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
  • 300 g di ceci lessati (vedere consigli)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 558.1 mg
Eiwitten 7.5 g
Calorieën 714 kJ / 170.7 kcal
Vetten 6.1 g
Vezels 5.6 g
Verzadigd vet 0.4 g
Koolhydraten 23.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...