Polpette di cavolo viola

Polpette di cavolo viola

4.4 38 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di acqua
  • 300 g di patate a pasta farinosa pelate e a pezzi (3-4 cm)
  • 30 g di cipolla a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di cavolo cappuccio viola, a listarelle
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 uovo
  • 60 g di pangrattato
  • olio di noci di macadamia q.b.
    olio di semi di girasole, q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 406.4 mg
Eiwitten 11.1 g
Calorieën 1731.5 kJ / 413.8 kcal
Vetten 32.2 g
Vezels 1.9 g
Verzadigd vet 6.6 g
Koolhydraten 21.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...