Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di burro
- 500 g di cimette di cavolfiore a pezzi (circa 3 cm)
- 160 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 5 - 10 g di tartufo nero fresco a fette sottili (2 mm)
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 475.7 kJ / 113.7 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 347 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa di cipolle al balsamico
35 min
Purè di cavolo viola
40 min
Purè di carote speziato
50 min
Purè di zucca e porri
45 min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 min
Purè di broccoli
40 min
Crema di broccoli e porri
45 min
Purè di cavolfiore (vegan)
40 min
Vellutata di verza al vino bianco
50 min
Vellutata di cavolfiore
50 min
Vellutata di broccoli con crostini
1 godz.
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 min