Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto di foglie di carote
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di pinoli, tostati
- 40 - 45 g di foglie di carote, pulite
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Vellutata di carote
- 40 g di scalogno a pezzi
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carote, ben pulite e a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 400 - 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1969 kJ / 470.5 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 39.9 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 616.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata d'inverno
50 min
Vellutata di finocchi e carote
35min
Vellutata di riciclo
50 min
Vellutata di zucchine con feta
50 min
Vellutata di asparagi
45 min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 min
Crema di verdure invernale
50 min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40min
Vellutata di gambi di verdure
45 min
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Zuppa di cavolfiori con cimette glassate
45 min
Crema di asparagi verdi
50 min