Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 20 g di sedano a pezzi
- 20 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 350 g di fagioli cannellini in scatola sgocciolati e sciacquati
- 350 g di fagioli borlotti in scatola sgocciolati e sciacquati
- 650 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 500 g di code di gambero fresche, pulite e sgusciate
- prezzemolo fresco tritato, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1029.3 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 667.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di ceci
1sa 10 dk
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40min
Vellutata di lenticchie
1sa 30 dk
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 dk
Vellutata di fagioli borlotti
1sa
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 dk
Crema di fagioli borlotti
35 Min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di piselli
20min
Vellutata di fagioli e cozze
1h 5min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 dk