Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 60 g di porro,la parte verde
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di cavolfiori (gambi e foglie), a pezzi
- 300 g di broccoli (gambi e foglie), a pezzi
- 700 g di acqua
- 20 g di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di pane di segale a tocchetti
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 959 kJ / 229.3 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 239.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di gambi e barbe di finocchi
45 Min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 Min
Vellutata di finocchi e carote
35 dk
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Vellutata d'inverno
50 Min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 Min
Crema di finocchi
35 dk
Vellutata di broccoli con crostini
1sa
Vellutata di zucchine e zenzero
50 Min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 Min
Crema di broccoli e porri
45 Min
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40 dk