Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 60 g di porro,la parte verde
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di cavolfiori (gambi e foglie), a pezzi
- 300 g di broccoli (gambi e foglie), a pezzi
- 700 g di acqua
- 20 g di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di pane di segale a tocchetti
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 959 kJ / 229.3 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 239.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cavolfiori con cimette glassate
45 Min
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1 Std.
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40 Min
Vellutata d'inverno
50 Min
Crema di cavolfiore e ceci (vegan)
50 Min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 Min
Crema di broccoli e porri
45 Min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1 Std.
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Vellutata di broccoli con crostini
1 Std.
Vellutata al cavolo viola e kefir
50 Min
Vellutata di gambi e barbe di finocchi
45 Min