Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 cipollotto, compresa la parte verde (40 g circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di finocchi, gambi e barbe
- 150 g di patata, pelata e a cubetti
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere (optioneel)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 680.5 kJ / 162.8 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 90.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 min
Vellutata di finocchi e carote
35 min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 min
Crema di finocchi
35 min
Vellutata di gambi di verdure
45 min
Vellutata di riciclo
50 min
Vellutata d'inverno
50 min
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40 min
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1h
Crema di cavolo nero e cannellini
50 min
Zuppa frantoiana
45 min
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45 min