Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 60 g di cipolla a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 270 g di cavolo cappuccio rosso a pezzi
- 100 g di ricotta, ben scolata dal siero
- 1 uovo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 397 kJ / 95 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15 min
Flan di cavolfiore
45min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Flan al topinambur
40min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1h 20 min
Burger di cavolo nero
45min
Sformatini di agretti
1h
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Sformatini di finocchi
1h 30min
Polpette di cavolo viola
1h 30min
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35 Min
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1h