Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 60 g di cipolla a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 270 g di cavolo cappuccio rosso a pezzi
- 100 g di ricotta, ben scolata dal siero
- 1 uovo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 397 kJ / 95 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 menit
Flan al topinambur
40 min
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1j
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1j 30 menit
Burger di cavolo nero
45 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10 min
Torta salata radicchio e robiola
2j 30 menit
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1 Std. 15 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1j 30 menit
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min