Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 60 g di cipolla a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 270 g di cavolo cappuccio rosso a pezzi
- 100 g di ricotta, ben scolata dal siero
- 1 uovo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 397 kJ / 95 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Sformatini di agretti
1h
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1 Std. 15 Min
Flan al topinambur
40min
Burger di cavolo nero
45min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min