Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 60 g di cipolla a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 270 g di cavolo cappuccio rosso a pezzi
- 100 g di ricotta, ben scolata dal siero
- 1 uovo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 397 kJ / 95 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 Std. 30 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35 Min
Flan al topinambur
40 Min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 Min
Flan di cavolfiore
45 Min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1h 15min
Sformatini di agretti
1 Std.
Sformatini di finocchi
1 Std. 30 Min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 Min