Hummus al riciclo di verdure

Hummus al riciclo di verdure

4.9 21 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 240 - 300 g di ceci bianchi in scatola (ceci e loro liquido di conservazione)
  • 250 - 300 g di verdure cotte, avanzate (es. carota, sedano, finocchio, cipolla, sedano rapa), a pezzi (vedere consigli)
  • 50 - 75 g di salsa tahini
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 20 g di succo di limone, spremuto fresco
  • ½ - 1 spicchio di aglio a piacere
  • ½ - 1 cucchiaino di cumino in polvere
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • prezzemolo fresco tritato finemente, per servire

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 281.5 mg
Eiwitten 7 g
Calorieën 944.2 kJ / 225.7 kcal
Vetten 13.8 g
Vezels 5.8 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraten 20.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...