Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di fagioli cannellini secchi
- acqua q.b.
- 1000 g di brodo vegetale
Cipolle insaporite
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cipolla rossa di Tropea in 8 spicchi
Terminare la preparazione
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di peperoncino in polvere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 507.6 kJ / 346.8 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 37.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Falafel di fagioli con crema di melanzane piccante
1h
Rosti di patate con hummus di fave
2h
Hummus
10min
Hummus di fagioli neri con chips di mais
1h 30min
Hummus di fagioli e yogurt
15min
Crema di cavolo nero e cannellini
50 min
Tahina
30 min
Hummus di ceci
9h 20min
Babaganoush
40 min
Falafel di ceci con salsa allo yogurt
40 min
Hummus al riciclo di verdure
10min
Hummus di ceci e broccoli con pane integrale tostato
40 min