Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di fagioli cannellini secchi
- acqua q.b.
- 1000 g di brodo vegetale
Cipolle insaporite
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cipolla rossa di Tropea in 8 spicchi
Terminare la preparazione
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di peperoncino in polvere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 507.6 kJ / 346.8 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 37.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus di fagioli e yogurt
15min
Hummus di ceci e broccoli con pane integrale tostato
40min
Babaganoush
40min
Hummus
10min
Falafel alle carote con salsa tahini
1u.
Curry di ceci (vegan)
1u.
Hummus di fagioli neri con chips di mais
1u. 30min
Falafel di ceci con salsa allo yogurt
40min
Hummus di barbabietola (vegan)
15min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30min
Hummus di ceci
9 godz. 20 min
Hummus di barbabietole
25min