Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi

Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi

4.4 16 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • burro q.b.
  • pangrattato q.b.
  • 75 g Emmental a pezzi
  • 75 g di Fontina a pezzi
  • 150 g di ricotta fresca ben sgocciolata
  • 80 g di Gorgonzola a pezzi
  • 70 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 2 uova
  • 100 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1850 g di acqua
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 40 g di porro a pezzi
  • 350 g di cavolfiore tagliato in cimette
  • 350 g di topinambur pelato e a pezzi
  • 1 cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 664.7 mg
Eiwitten 28.2 g
Calorieën 2449.3 kJ / 585.5 kcal
Vetten 35.6 g
Vezels 3.1 g
Verzadigd vet 13.6 g
Koolhydraten 40.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...