Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di porri a pezzi (compresa la parte verde)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carciofi interi, puliti e a pezzi (vedere consigli)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale integrale
- 1 pizzico di curry in polvere
- 1 pizzico di timo secco
- 100 g di pane casereccio raffermo, a cubetti
- 1 pizzico di paprika dolce
- 1 pizzico di semi di finocchio
- 1 pizzico di origano secco
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
2
fili di erba cipollina fresca sminuzzati
of 1 pizzico di erba cipollina secca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1063 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 11.4 g
- Natrium
- 0.9 mg
Alternatieve recepten
Vellutata di finocchi e carote
35 min
Vellutata di piselli
20min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di zucca e scampi
2u.
Vellutata d'inverno
50min
Crema di cavolo nero e cannellini
50min
Crema di broccoli e porri
45min
Vellutata di asparagi
45min
Vellutata di carciofi e taleggio
55 Min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 min