Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1000 g di spinaci in foglia surgelati
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di ricotta, sgocciolata dal siero (vedere consigli)
- 25 g di farina tipo 00 + q.b.
- 20 g di pangrattato
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2086.7 kJ / 498.7 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 35.6 g
- Verzadigd vet
- 17.2 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 511.4 mg
Alternatieve recepten
Pappa al pomodoro
35min
Crostini con crema di milza
1 Std.
Pappa al pomodoro con stracciatella
45min
Sformato di cardi
1 Std.
Sformato di cavolfiore e spinaci
1 Std.
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Schiacciata con l'uva
2h
Crostini con fegatini di pollo
40min
Pan co' Santi
7h
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Paté di fegatini
30min
Castagnaccio
1 Std.