Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1000 g di spinaci in foglia surgelati
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di ricotta, sgocciolata dal siero (vedere consigli)
- 25 g di farina tipo 00 + q.b.
- 20 g di pangrattato
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2086.7 kJ / 498.7 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 35.6 g
- Verzadigd vet
- 17.2 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 511.4 mg
Alternatieve recepten
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Sformato di cardi
1hod.
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 min
Peposo toscano
1hod. 30min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 Min
Pappa al pomodoro
35 min
Castagnaccio
1hod.
Pan co' Santi
7h
Schiacciata fiorentina
50 Min
Budini di riso con crema pasticcera alla zucca
2hod.
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min