Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cracker di riso
- 250 g di farina di riso glutinoso
- 50 g di farina di mais bianca precotta
- 200 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 cucchiaini di sale + q.b.
Baccalà mantecato
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi
- 500 g di latte
- 1 cipolla, a metà
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 spicchio di aglio
- timo fresco, le foglioline, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 908.6 kJ / 217.2 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 538.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1 Std. 30 Min
Lasagna di gamberi monoporzione
1 Std. 30 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Cous cous con moscardini e olive
1 Std.
Bolinhos de bacalhau (crocchette portoghesi di baccalà)
1 Std.
Fagottini di crêpes al baccalà e ceci
1h 45min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 Std. 30 Min
Crema di ceci con vongole
40min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1 Std.
Baccalà mantecato alla veneziana
40min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1 Std.
Tartellette alle cipolle caramellate
1 Std.