Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cracker di riso
- 250 g di farina di riso glutinoso
- 50 g di farina di mais bianca precotta
- 200 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 cucchiaini di sale + q.b.
Baccalà mantecato
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi
- 500 g di latte
- 1 cipolla, a metà
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 spicchio di aglio
- timo fresco, le foglioline, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 908.6 kJ / 217.2 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 538.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartellette alle cipolle caramellate
1sa
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1sa
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Baccalà mantecato alla veneziana
40 dk
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 Std. 30 Min
Hummus
10 Min
Mousse di baccalà
45 Min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1sa
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1sa 30 dk
Cous cous con moscardini e olive
1sa
Bicchierini tricolore
3h 30min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1sa