Compatibele versies
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 350 g di zucchine a pezzi
- 80 g di latte
- 2 uova
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe
- 500 g di acqua
- 250 g di latte intero
- 30 g di burro
- 30 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1307 kJ / 312.7 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 905.2 mg
Alternatieve recepten
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 Std. 30 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Fonduta
8h 20min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Flan al cavolo viola
55 Min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Flan di zucchine e mozzarella
50 Min
Flan al topinambur
40min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50 Min
Flan di cavolfiore
45 Min