Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di pane raffermo a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di formaggio Asiago a pezzi
- 100 g di Fontina a pezzi
- 80 g di cipolla bianca a pezzi
- 2 - 3 steli di erba cipollina fresca + q.b.
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di burro
- 200 g di latte
- 3 uova
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- olio extravergine di oliva q.b.
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
-
Trentingrana grattugiato, a piacere
of Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2223 kJ / 531.3 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1125.9 mg
Alternatieve recepten
Crespelle con radicchio e noci
2 Std.
Knodel di spinaci in salsa di pomodoro
1 Std.
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1 Std.
Gnocchi di polenta
25 min
Rainbow Bowl
1 Std. 10 Min
Gratin di patate e sedano rapa con Emmental
1 Std. 10 Min
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Sformatini patate e porri
55min
Strangolapreti alla trentina
4h
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 Min
Crespelle alla valdostana
2 Std.
Crespelle agli asparagi
1h 30min