Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di pane raffermo a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di formaggio Asiago a pezzi
- 100 g di Fontina a pezzi
- 80 g di cipolla bianca a pezzi
- 2 - 3 steli di erba cipollina fresca + q.b.
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di burro
- 200 g di latte
- 3 uova
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- olio extravergine di oliva q.b.
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
-
Trentingrana grattugiato, a piacere
of Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2223 kJ / 531.3 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1125.9 mg
Alternatieve recepten
Polpette di ricotta al sugo
50 min
Gnocchi di polenta
25min
Mousse al cioccolato con le pere
3h
Crespelle agli asparagi
1h 30 min
Canederli agli spinaci
2h 30 min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1h 30 min
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Gnocchi di ricotta al basilico
40 Min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 Min
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1 Std.
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30 min