Canederli al formaggio

Canederli al formaggio

4.5 73 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 250 g di pane raffermo a pezzi (3-4 cm)
  • 100 g di formaggio Asiago a pezzi
  • 100 g di Fontina a pezzi
  • 80 g di cipolla bianca a pezzi
  • 2 - 3 steli di erba cipollina fresca + q.b.
  • 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 40 g di burro
  • 200 g di latte
  • 3 uova
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 750 g di acqua
  • 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
  • Trentingrana grattugiato, a piacere
    Parmigiano Reggiano, grattugiato, a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1125.9 mg
Eiwitten 26.2 g
Calorieën 2223 kJ / 531.3 kcal
Vetten 29.1 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 15.4 g
Koolhydraten 44 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...