Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di pane raffermo a dadini
- 200 g di latte intero tiepido
- 1250 g di acqua
- 400 g di spinaci freschi
- 60 g di cipolla bianca a pezzi
- 70 g di burro, di cui 30 g a pezzi e 40 g fuso
- 2 uova medie
- 25 g di farina tipo 00
- 50 di Parmigiano Reggiano grattugiato + q.b.
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- olio extravergine di oliva q.b.
- 2 - 3 steli di erba cipollina fresca, tritati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2042 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 53.4 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 12.8 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 633.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Canederli al formaggio
1hod.
Mini strüdel salati al porro e salmone
1 Std. 20 Min
Crostata al cioccolato e lamponi
2hod.
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1hod.
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 Min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 min
Strüdel alle pere e nocciole con salsa alla vaniglia (vegan)
1 Std. 45 Min
Bussolà alla vicentina
1hod.
Gnocchi alla romana alle erbette
1hod. 30min
Mondeghili
40 Min
Spatzle rosa con triglie e piselli
1hod.
Gnocchi di broccoli
1hod.