Canederli agli spinaci

Canederli agli spinaci

3.8 41 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 250 g di pane raffermo a dadini
  • 200 g di latte intero tiepido
  • 1250 g di acqua
  • 400 g di spinaci freschi
  • 60 g di cipolla bianca a pezzi
  • 70 g di burro di cui 30 g a pezzi e 40 g fuso
  • 2 uova medie
  • 25 g di farina tipo 00
  • 50 di Parmigiano Reggiano grattugiato + q.b.
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 2 - 3 steli di erba cipollina fresca tritati

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 633.9 mg
Eiwitten 19.1 g
Calorieën 2042 kJ / 488 kcal
Vetten 23.5 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 12.8 g
Koolhydraten 53.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...