Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 250 g di farina senza glutine
- 100 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 100 g di acqua, fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 170 g di porri a rondelle
- 2 pizzichi di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 100 g di panna da cucina
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 150 g di formaggio Montasio a cubetti
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1053.8 kJ / 251.8 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 381.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata ricotta e spinaci
2óra
Flan di zucchine e mozzarella
50min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30 min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35 min
Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa
2óra
Sformatini di agretti
1óra
Sformatini patate e porri
55min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45 min
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30 min
Quiche alle cipolle
1h 30 min
Crespelle agli asparagi
1h 30 min
Canederli agli spinaci
2óra 30p