Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di semi di sesamo neri + q.b.
-
200
g di ceci secchi neri, ammollati in acqua calda per 6-8 ore e scolati
of 200 g di ceci in scatola neri (vedere consigli per la preparazione) - 1000 g di acqua calda
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio di sesamo
- 60 g di olio di oliva
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 pizzico di pepe di Cayenna
- prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate q.b per decorare
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 4761 kJ / 1138 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 101.4 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 22.5 g
- Natrium
- 2600.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus
10 min
Hummus di ceci
9h 20min
Babaganoush
40 Min
Hummus di cannellini e cipolla di Tropea
11sa
Tahina
30 min
Hummus al riciclo di verdure
10 min
Hummus di fagioli neri con chips di mais
1hod. 30min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 min
Curry di ceci (vegan)
1hod.
Hummus di fagioli e yogurt
15 min
Hummus di fave (vegan)
45 min
Vellutata di patate dolci, lenticchie rosse e latte di cocco
30 min