Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa

Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
6 porzioni

Ingrediënten

  • 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Sformatini
  • 1700 g di acqua
  • 400 g di patate intere di media dimensione e con la buccia (vedere consigli)
  • 200 g di topinambur interi con la buccia
  • 2 barbabietole rosse cotte a cubetti (0,5 cm)
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 10 g di sale + q.b.
  • 150 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 uovo
  • burro q.b.
  • 6 mozzarelline ciliegine
Salsa al Parmigiano Reggiano
  • 20 g di burro
  • 250 g di latte
  • 20 g di farina tipo 00
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 891.6 mg
Eiwitten 18.4 g
Calorieën 1637.5 kJ / 391.3 kcal
Vetten 17.2 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 9.2 g
Koolhydraten 43.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...