Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di mandorle pelate
- 80 g di lenticchie secche
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
40
g di semi di sesamo
of 40 g di pasta di semi di sesamo - 40 g di olio extravergine di oliva
- 90 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di cremor tartaro
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 166.7 kJ / 39.8 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 11.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Farina di ceci
45min
Burger di quinoa e verdure
25min
Schiacciata di grano saraceno con verdure e Gorgonzola (senza glutine)
1u.
Crostini alle lenticchie (senza glutine)
1u. 30min
Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
25hod.
Plumcake datteri, mele e noci (senza glutine)
1u. 30min
Pane lenticchie, ceci e semi misti
9 godz.
Tofu di lenticchie rosse
8 godz. 30 min
Knäckebrot (pane croccante svedese)
1u.
Gomasio di porro verde
1u.
Cookies noci e avena (senza glutine)
1u.
Crackers ai 6 semi
40min