Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 50 g di cipolla a pezzi
- 150 g di gambi di sedano a pezzi
- 250 g di carne trita di manzo
- 20 g di zenzero, radice fresca, grattugiata
- 20 g di salsa di soia
- 15 g di olio di sesamo + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Impasto
- 100 g di barbabietola rossa, pelata e a pezzi
- 290 g di acqua
- 250 g di farina tipo 0
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- fecola di patate q.b.
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 234.4 kJ / 56 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 219.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di maiale con salsa ai cachi
2 Std.
Mattoncini al cioccolato e glassa colorata
1h
Pancake muffins con banane e gocce di cioccolato
30 min
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1h 30 min
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2h 40 min
Salmone marinato
2h 30 min
Salsa ai mirtilli rossi
30 min
Orata con pesto allo zenzero
25 Min
Zuppa di noodles con mazzancolle
30 min
Tacos con verdure e fagioli
30 min
Dim sum di verdure
1h 30 min
Noodles di riso yakisoba
30 min