Petti d'anatra Sottovuoto con cavolo rosso e purè di sedano rapa

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 35min
2 porzioni

Ingrediënten

Cavolo rosso fermentato
  • 300 g di cavolo rosso
  • 10 g di sale
  • 200 g di vino rosso
  • 100 g di aceto di Sherry
  • 1 pizzico di sommacco
  • 2 grani di pepe nero
  • 1 pezzettino bacca di anice stellato
  • 1 chiodo di garofano
  • 1 foglia di alloro secca
Purè di sedano rapa
  • 260 g di sedano rapa sbucciato, a dadini
  • 130 g di latte
  • 130 g di panna molto densa (circa 48% grassi)
  • 5 g di sale
Petto d'anatra
  • 3300 g di acqua
  • 150 g di sale
  • 2 petti d'anatra con la pelle (circa 200 g ciascuno, privati del grasso in eccesso)
Terminare la preparazione
  • 70 g di succo di barbabietole
  • 60 g di burro a cubetti, freddo
  • 10 g di amido di mais (maizena)
  • 10 g di acqua

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 2 porzioni

Natrium 64751.4 mg
Eiwitten 83.2 g
Calorieën 7678.2 kJ / 1835.1 kcal
Vetten 117.4 g
Vezels 12.2 g
Verzadigd vet 68.1 g
Koolhydraten 79.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...