Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie

Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie

5.0 7 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 40min
2 porzioni

Ingrediënten

Salsa alle ciliegie
  • 20 g di burro
  • 150 g di ciliegie denocciolate, in quarti
  • 50 g di Vermouth rosso
Anatra
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 1 petto d'anatra con la pelle (circa 400 g)
  • olio extravergine di oliva
  • sale q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 2 porzioni

Natrium 447.9 mg
Eiwitten 87 g
Calorieën 3691 kJ / 882 kcal
Vetten 49.6 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 9.8 g
Koolhydraten 13.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...