Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa alle ciliegie
- 20 g di burro
- 150 g di ciliegie denocciolate, in quarti
- 50 g di Vermouth rosso
Anatra
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 1 petto d'anatra con la pelle (circa 400 g)
- olio extravergine di oliva
- sale q.b.
- Voeding
- per 2 porzioni
- Calorieën
- 3691 kJ / 882 kcal
- Eiwitten
- 87 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 49.6 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 447.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2h 40min
Filetto di manzo sottovuoto con patate e remoulade
1u. 30min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45min
Filetto di Manzo sottovuoto con salsa al Gin e pepe
2 Std. 20 Min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1u. 30min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5 min
Vitello tonnato sottovuoto
5 Std.
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1h 10 min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1u.