Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa alle ciliegie
- 20 g di burro
- 150 g di ciliegie denocciolate, in quarti
- 50 g di Vermouth rosso
Anatra
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 1 petto d'anatra con la pelle (circa 400 g)
- olio extravergine di oliva
- sale q.b.
- Voeding
- per 2 porzioni
- Calorieën
- 3691 kJ / 882 kcal
- Eiwitten
- 87 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 49.6 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 447.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2óra 20p
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 godz. 30 min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3 Std. 45 Min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 godz. 40 min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3h
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1 Std. 20 Min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2óra 30p
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1u. 10min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2óra 30p
Costine BBQ a Cottura Lenta
4 godz. 25 min
Roastbeef Sottovuoto
5 godz. 30 min