Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso

Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso

4.8 40 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 8u. 45min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di cipolla rossa in spicchi
  • 120 - 150 g di carote a rondelle (0.5 cm)
  • 50 - 70 g di gambo di sedano a pezzi (0.5 cm)
  • 80 g di vino rosso
  • 4 guance di maiale (circa 150 g l'una)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 cucchiaini di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • ½ cucchiaino pepe macinato
  • 1300 g acqua (vedere consigli)
  • 30 g di succo di limone

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 89 mg
Eiwitten 33 g
Calorieën 2505 kJ / 598 kcal
Vetten 48 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 19 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...