Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di lenticchie, ammollate per almeno 8 ore o per tutta la notte
- 100 g di ceci, secchi, ammollati per almeno 8 ore o per tutta la notte
- 100 g di fiocchi di avena
- 320 g di acqua
- 60 g di semi misti + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 10 g di aceto di mele
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 530 kJ / 126.7 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 182.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Piadina (vegan)
45 Min
Biscotti di grano saraceno (senza glutine)
2 Std. 45 Min
Biscotti noci e datteri
1 Std.
Pane croccante di grano saraceno e semi
1 godz. 30 min
Cracker al farro
2h
Plumcake datteri, mele e noci (senza glutine)
1 godz. 30 min
Tofu di lenticchie rosse
8 Std. 30 Min
Pancakes proteici alla banana
30 Min
Cracker con farina di lenticchie
1 Std.
Crêpes di ceci con pomodorini secchi, ricotta e rucola
35min
Brioche vegana con frutta secca
2h
Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
25h