Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 140 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di spinaci freschi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 4 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Condimento ricotta e menta
- 5 - 6 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
-
50
g di latte
of 50 g di acqua - 200 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2519.2 kJ / 602.1 kcal
- Eiwitten
- 30.2 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 27.1 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 907.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante
10h 30min
Cheese naan (vegan)
2hod. 30min
Sformatini di patate con cuore filante
40 Min
Agnolotti burro e salvia
10sa
Tacos integrali con pulled pork alla birra
4h 55min
Sushi Burrito
45 min
Raviolini con zucchine e carne trita di pollo
1 Std. 10 Min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1hod.
Tomaselle liguri
1hod. 30min
Spanakopita
1hod.
Medaglioni di broccoli e patate
1hod. 30min
Gyoza
1hod.