Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite

Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite

4.6 7 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 45min
4 porzioni

Ingrediënten

Carote arrostite
  • 1000 g di carote pelate, a pezzi (2 cm)
Petto d'anatra
  • 1 petto d'anatra con la pelle (circa 500 g)
  • 1600 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 1 rametto di rosmarino fresco
Terminare la preparazione
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 cucchiaini di cumino in polvere (optioneel)
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di fagioli cannellini in scatola scolati
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 468.7 mg
Eiwitten 48.4 g
Calorieën 2805.6 kJ / 670.6 kcal
Vetten 16.3 g
Vezels 22.2 g
Verzadigd vet 4.2 g
Koolhydraten 85.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...