Crema di castagne con finferli e speck

Crema di castagne con finferli e speck

4.6 16 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 150 g di porro la parte bianca (3 cm)
  • 70 g olio extravergine di oliva
  • 1 foglia foglia di alloro fresca lavata
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 3 foglie di salvia fresca lavate
  • 300 g di patate pelate e a pezzi (3 cm)
  • 400 g di castagne cotte e pelate (peso netto)
  • 900 g di brodo vegetale
  • 1 spicchio di aglio
  • 250 g di funghi finferli freschi
  • 70 g di speck a listarelle
  • 5 - 6 fili di erba cipollina fresca tritata, per guarnire

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 318.1 mg
Eiwitten 13.1 g
Calorieën 1543.3 kJ / 368.8 kcal
Vetten 17.1 g
Vezels 9.3 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 42.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...