Compatibele versies
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di pane alla barbabietola
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 110 g di barbabietole rosse cotte a pezzi
- 2 uova medie
- 20 g di farina tipo 00
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di acqua
Crema allo zafferano
- 30 g di scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di panna di soia
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 pizzico di sale integrale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1534 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 0.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle alla barbabietola
30 min
Gnocchi verdi alla romana
1 godz. 20 min
Gnocchi di ricotta al basilico
40 min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 godz. 30 min
Canederli di ricotta con ragù di rabarbaro
1h 5min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2h 40min
Gnocchi bicolore
2h
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min
Gnocchi di patate viola con salsa al pepe rosa (per 2 persone)
55 min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 godz. 10 min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40min