Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 9 foglie di salvia fresca
- 40 g di nocciole sgusciate
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di cipolla a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 3 pizzichi di pepe macinato fresco
- 500 g di acqua
- 6 cucchiaini di composta di mirtilli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 838 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Cipolle ripiene di zucca e rosmarino
1h 30min
Crostini di pane alle castagne e noci con lardo e miele
5h 20min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min
Bicchierini tricolore
3h 30min
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2h
Tomino con coulis di fichi
55 Min
Quiche pere e gorgonzola
1h
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min