Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ di cucchiaino di sale
- 170 g di burro freddo a pezzi
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 55 g di acqua fredda
- 180 g di cipolle a metà
- 200 g di bacon affumicato a fette a pezzi
-
200
g di chorizo Criollo, senza pelle a pezzi
of 200 g di salsiccia, senza pelle a pezzi - 850 g di polpa di zucca, a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di sciroppo di acero
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaino di zenzero secco macinato
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di peperoncino di cayenna secco
- 1 uovo, sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5410 kJ / 1293 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 101 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Babaganoush
40 min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1 Std. 30 Min
Scones
30 min
Pecan pie
2 Std. 30 Min
Hummus ai pomodorini
1h
Shepherd's pie vegetariana alle patate dolci
35 min
Okonomiyaki
1h
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 Min
Riso pilaf boliviano
55min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10min
Koftas di manzo con salsa allo yogurt
1h
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h