Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ di cucchiaino di sale
- 170 g di burro freddo a pezzi
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 55 g di acqua fredda
- 180 g di cipolle a metà
- 200 g di bacon affumicato a fette a pezzi
-
200
g di chorizo Criollo, senza pelle a pezzi
of 200 g di salsiccia, senza pelle a pezzi - 850 g di polpa di zucca, a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di sciroppo di acero
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaino di zenzero secco macinato
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di peperoncino di cayenna secco
- 1 uovo, sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5410 kJ / 1293 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 101 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Licurdia calabrese
1h
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2h 30min
Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa
2h
Gazpacho con ciliegine di bufala
15min
Pollo al chili dolce con insalata di cavolo bianco
2h
Gelatine gusto Champagne
4 godz. 30 min
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1h
Tajine di pollo con miele e prugne
40min
Clafoutis ai frutti di bosco
1h 35min
Bhaji alle cipolle
35min
Dahl di lenticchie, spinaci e latte di cocco
40min
Canederli agli spinaci
2h 30min