Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 foglie di cavolo verza, lavate
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo di carne
- 16 fette di pane di segale
- 300 g di Fontina Valdostana a fette sottili
- 1 pizzico di cannella in polvere (optioneel)
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (optioneel)
- 50 g di burro in fiocchi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4139.5 kJ / 988.7 kcal
- Eiwitten
- 36.8 g
- Koolhydraten
- 102.9 g
- Vetten
- 46.6 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 140.7 g
- Natrium
- 14 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle
1 Std.
Riso e porri
30 min
Semolino dolce
1 Std.
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Polenta con fonduta di formaggi
1 godz. 15 min
Bagna cauda
35 Min
Panissa vercellese
35 Min
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40 Min
Zabaione
15 Min
Polenta concia alla valdostana
1h 40 min
Fonduta
8j 20 menit