Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)

Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)

3.8 12 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 15 foglie di cavolo verza lavate
  • 1500 g di acqua
  • 1 cucchiaio di dado per brodo di carne
  • 16 fette di pane di segale
  • 300 g di Fontina Valdostana a fette sottili
  • 1 pizzico di cannella in polvere (optioneel)
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere (optioneel)
  • 50 g di burro in fiocchi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 14 mg
Eiwitten 36.8 g
Calorieën 4139.5 kJ / 988.7 kcal
Vetten 46.6 g
Vezels 140.7 g
Verzadigd vet 28 g
Koolhydraten 102.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...