Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 foglie di cavolo verza, lavate
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo di carne
- 16 fette di pane di segale
- 300 g di Fontina Valdostana a fette sottili
- 1 pizzico di cannella in polvere (optioneel)
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (optioneel)
- 50 g di burro in fiocchi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4139.5 kJ / 988.7 kcal
- Eiwitten
- 36.8 g
- Koolhydraten
- 102.9 g
- Vetten
- 46.6 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 140.7 g
- Natrium
- 14 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bagna cauda
35 Min
Jota triestina
2h
Soufflè ai cardi al vapore
1h 20 min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Zuppa di cipolle
1h
Leek and tattie soup
40min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1h 35 min
Zuppa di baita
45min
Riso e porri
30min
Zuppa di cipolle di Cannara
1h