Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 100 g di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di prezzemolo fresco (i gambi e le foglioline), lavato e asciugato
- 100 g di carota a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 240 g di fagioli di soia secchi, ammollati per 8 ore (soia gialla)
- 100 g di pomodorini ciliegia a metà (o altro tipo di pomodorini)
- 1 cucchiaino di sale
- 1700 g di acqua
- 4 grani di pepe nero (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1502 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 18.7 g
- Vetten
- 21.6 g
- Vezels
- 9.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Favata sarda
1 Std.
Fave in umido
1 Std.
Minestra di orzo e piselli secchi
1 Std.
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 Min
Sundal di ceci
6 godz. 45 min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1h 30min
Zuppa gitana
1 Std.
Zuppa di tofu e verdure
50min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35min
Zuppa di lenticchie rosse
50min
Minestra di grano saraceno e cicoria
55min
Zuppa al profumo di curcuma
1 Std.