Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 100 g di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di prezzemolo fresco (i gambi e le foglioline), lavato e asciugato
- 100 g di carota a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 240 g di fagioli di soia secchi, ammollati per 8 ore (soia gialla)
- 100 g di pomodorini ciliegia a metà (o altro tipo di pomodorini)
- 1 cucchiaino di sale
- 1700 g di acqua
- 4 grani di pepe nero (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1502 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 18.7 g
- Vetten
- 21.6 g
- Vezels
- 9.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti al cacao (senza zucchero)
35 Min
Minestra di grano saraceno e cicoria
55 Min
Zuppa di cavolo con tofu
1 Std. 45 Min
Paté di lenticchie rosse al curry
4h 10min
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40 Min
Zuppa di grano con verdure
45 Min
Fave in umido
1 Std.
Lenticchie all'indiana
35 Min
Zuppa di lenticchie rosse
50 Min
Fagioli rossi in umido
1h 20min
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Ceci in umido
1 Std. 30 Min